Hoofdmenu | Liberae sunt nostrae cogitationes – Juli2005 »

juli 17, 2005

Reacties

armand

Proficiat Jurgen voor uw jarenlange inzet voor de vrije meningsuiting. Ik hoop dat de huidige radio VB15660 kan uitgroeien tot een groot succes.
Iedere dag walg ik wanneer ik naar de V(vlaams?)RT en V?TM moet kijken, de manier waarop ze de meerderheid van de Vlamingen manupuleren, dag in dag uit. Ik volg de politiek nu ongeveer 15 jaar en ik moet ongeveer hetzelfde vaststellen als U, er is in dit land geen vrije meningsuiting.
Veel succes met VB15660.

EDWARD

IK ben in een penclub penvrienden en heb een oostenrijker die met een nederlandse vrijt en een bulgaar die voor een belgische firma werkt.Beide schrijven mij in het nederlands ook wel vlaams.Zou uw werk dan toch bijdragen om het vlaams te propageren in buitenland gevolg hebben.Deze mensen hebben vlaams nodig om hun werk.Zo stilaan begint men in de weereld te verstaan dat belgie geen franstalige staat is.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT