« Gehandicapt voor het leven | Hoofdmenu | Het Belga nieuwsbericht van vandaag »

mei 08, 2006

Reacties

F. Nielandt

Kerk is wel ertegenwoordigd op verschillende plaatsen in Japan - cfr o.a. in prefecture Kagawa, en Scheutisten met kerkje in centrum van Osaka (wel ietwat gebaseerd op aanwezigheid van een aantal Filippijnen in Japan)

Ruzgar

Tweede deel OK.
Eerste deel over kindjes maken in de naam van Jezus is bullshit.
In Afrika wordt er gewoon tegen de sterren op aan seks gedaan,deels uit verveling,macho,cultuur en in de hoop dat die kinderen voor hun oude dag zullen zorgen.Veel kinderen geeft status.Met wie ze gemaakt worden speelt geen rol.Zo ontstond aids.Tussen haakjes:in de probleemlanden wat aids betreft is het katolicisme onbestaand.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT