« De pay&go cultuurkoning in Vlaanderen | Hoofdmenu | Antwerpen Veilig Digitaal Kanaal »

augustus 19, 2006

Reacties

luc

Een groot deel van de Vlamingen is nog altijd dom, en niet alleen maar vroeger.
75% (?) van de kiezers stemt nog altijd geen VB. Als je daaruit de migranten en alle andere die belang hebben om links te stemmen eruit haalt, hou je nog altijd een grotere groep van objectieve kiezers over dan het VB groot is. De meerderheid is dus nog altijd dom, heeel dom, zelfs ongelofelijk dom.

Belgie (cultuurhistorisch groter dan dat kleine lapje grond nu, met Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland erbij) zou best proberen terug wat groter te worden door bv. samen te gaan met Nederland. Anders schiet er helemaal niets meer over, Brussel moeten we daan garantie afgeven (daarom hebben ze er alvast een apart gewest van gemaakt). Waarom? Omdat we nou eenmaal cultuur historisch bij elkaar horen, niet te vergeten, de emigratie van Vlamingen naar Wallonie en Nederland.
Leer liever de Walen (de politici) zich als een goed burger en huisvader te gedragen. Schaf de corupte PS af. Allemaal mogelijk, waar een wil is, is een weg.
Politici zijn door het volk aangesteld om ons goed te besturen. (dat doen ze uiteraard helemaal niet), ontsla hun dan zoals bestuurders van een bedrijf en neem er in dienst die wel goed besturen. Dan wordt het hier eindelijk een paradijs waar we recht op hebben.

Fonne Crick

Beste Jurgen,
Vooreerst wil ik je feliciteren omdat je met roken gestopt bent. Ook ik was een "dappere" roker en weet ... niet gemakkelijk !
Wat "den belle-gigue" betreft ken je mijn mening al vrij lang : LA BELGIQUE, QU'ELLE CRÊVE !". Komt van een Waal, hee.
Aan Luc, hier net voor, "schaf de PS af"...wij hebben niets af te schaffen in Wallonië. Dat die hun eigen boontjes doppen met hun Partie Staliniste. Wij onafhankelijk ... lekkertjes 13 miljard € per jaar voor ons onderwijs, onze bejaardenzorg, ons wetenschapsbeleid en ...
Tenslotte LETTERME ... laat ons niet lachen.
De verkiezingen in 't verschiet en de kadodders komen ons weer een Vlaamse hemel beloven. Geen kat gelooft jullie nog, want 1000X belogen en bedrogen door jullie.

Dirk Van Dessel

"L'union (matrimoinale) fait la fArce" Leve republiek Vlaanderen Vrijstaat !

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT