« België, een mislukt huwelijk | Hoofdmenu | 0110 concerten »

september 18, 2006

Reacties

Zjust_is_zjust

Tja, dat wordt televisie met balkskes voor overal. Iedereen weet wie de criminelen in Antwerpen zijn, ... en dat zijn minderjarigen.

Misschien beter de wetgeving inzake jeugddelinquentie wijzigen, ipv dit soort onzinnige dingen voor te stellen

spiegel

Een soort interactieve big Brother dus... No thanks...

Dat er problemen zijn die opgelost moeten worden, daar kan ik je nog in volgen maar toch niet via dergelijke circustoestanden.

Lawrence

Ik ben vrijwilliger als editing firma, om over al de "jongeren" hun ogen balkskes te plakken :-)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT