« Stilte voor een nieuwe storm? | Hoofdmenu | Voorakkoorden (JAN KRITIEK) »

oktober 11, 2006

Reacties

HugoHaazen

Schitterend afgebracht op canvas gisteren Jurgen.Spijtig dat we in Wilrijk een socialist als voorzitter van de districtsraad gaan krijgen.Ik hoop hem als voorzitter van onze fractie van woord te kunnen dienen.Want ik stel mijn kandidatuur en wil nu krijgen wat men mij in 2000 niet gunde.

vd

Ik zou terug de krant beginnen te lezen, nu koop ik geen enkele krant meer !

Georges Van Eyghen

Een dikke proficiat met jou optreden in het programma Morgen Beter op Canvas!

ikke

je hebt ze wel ff schaak gezet eh jurgen, dien brillekop wist even niet meer wat zeggen!!! komt die gazet er echt ? een abbonement voor mij dan zenne !

Nele

Ook ik vond je optreden in Morgen Beter schitterend.
Vooral je pleidooi om Talhouie een schepenambt te geven! Just = just! en misschien ook nog een paar schepenambten voor de rest van de 7 rechtstreeks verkozen onbekenden.

Het is Patrick zijn probleem!
Hopelijk laat de allochtone achterban van Patrick hun ongenoegen blijken als hij "zijn" allo's aan de kant laat zitten.

En we weten allemaal hoe ze gewoonlijk hun ongenoegen uiten.

rené

eigen vakbond, ziekenfonds en krant ! dan gaan ze pas ogen trekken !

Dreyfus

@rené: "eigen vakbond, ziekenfonds en krant ! dan gaan ze pas ogen trekken !"

Jeps, als het VB straks een voorzitter van allochtone origine gaat hebben, ga ik er ook nog in geloven. :)))))))

Geert Vdk

Inderdaad, wie had ooit gedacht dat iemand als Kristien Hemmerechts, wiens hobby bestaat uit het op puberale wijze afscheuren van affiches van het Vlaams Belang onder het motto "wij zijn verdraagzaam" openlijk zou verkondigen het met u eens te zijn.. 1-0
Voor een eigen krant met een onverdraaide verslaggeving, daar teken ik direct voor en wil er zelfs mijn dagjob voor opgeven om hiervoor te werken.

dbm

Jurgen,
Ik was echt aangenaam verrast hoe je de madam met vettig haar schaakmat hebt gezet.Dat zij u uiteindelijk nog gelijk moest geven,vond ik te gek.
Blijkbaar hadden zij van u een heel andere reactie verwacht waardoor zij opnieuw konden uithalen naar het ondemocratische Vlaams Belang.
De politiek correcten kwamen werkelijk van een kale reis thuis,dit smaakt naar meer.

Hartelijk proficiat.

vd

Ik heb wat gemist ! waar kan ik dat programma terug zien ?

VANZWAM

vd: het is nog te zien op de webstek van Canvas: http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/nieuws/details/061010MorgenBeter/index.shtml#

fre

Jurgen, zet da stukje eens online dat ik kan mee genieten

bob

jurgen is wel cool , en heeft dat ook gisteren bewezen op canvas ...het is diene dictator van een filip de winter , zelfs in eigen rangen van het VVB hebben ze er al problemen mee.

Dat is natuurlijk al lang geweten maar niemand durft ooit iets zeggen in het VB uit schrik van zijn postje in de partij de verliezen ...

ikke

filip nen dictator ? tjongens, wat is hij nog niet geweest seg. gisteren heeft dien brillekop infeite bekent, dat jannsens infeite Talhouie misbruikt heeft,om die moslims hun stem te pakken .das pas straf vind ik!hij laat zien dat hij ze minder vind als een belg, want ze kan haar schepenambt wel vergeten .dan zeggen ze dat wij racisten zijn seg.

Davy Heireman

Ik heb net de morgen beter aflevering gezien en awel ik moet je proficiat wensen, echt een staaltje van sterk redeneren; een optimale mix van cijfers, feiten en overtuiging

Hopelijk is het geen utopie ivm het opstraten van een krant, ik zou me direct laten abonneren, want ik ben de partijgebonden (riool)journalistiek die we nu te lezen krijgen grondig beu.

Wat zou het een positieve evolutie zijn indien (door dergelijke initiatieven) de media eindelijk een aanvaardbare graad van objectiviteit zou bereiken

p.s een "eigen" benefiet zou een antwoord zijn op de 0110 rage maar ook zo'n initiatieven mede kunnen financieren
mijn steun heb je

C. Wallaart

Heb hier in nederland heerlijk genoten van je gevatheid tegen deze lieden. Hopelijk gaan de drie uiterst rechtse groepen ook nog samen met onze verkiezingen.
gr. cor wallaart.

Kenny

rechstreekse link :
http://video.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/nieuws/details/061010MorgenBeter/MorgenBeter_061010.20061010.232246.S-HB.mp4

witse

Het was inderdaad veel beter dan 10 speeches van FDW...
Sorry, maar op een meeting scoort FDW goed maar op televisie is zijn acte de présence niet altijd goed!!
Op televisie gebied scoren Jurgen en Hugo Coveliers veel beter dan FDW.
Laat dat toch één les zijn van de verkiezingen.

Ronald

Jurgen,

Gewoon subliem.

H. Moors

Dit voorstel van een eigen krant of electronisch equivalent moet m.i. ernstig onderzocht worden. Na 20 jaar buitenland herken ik Vlaanderen niet meer. Samen met Groen implodeert onze westerse beschaving. Naar de titel van Umberto Eco nieuw boek: "in kreeftenpas". Steeds sneller terug naar het tijdperk van de dynosauriërs. Het VB is onze enige redding, nu meer dan ooit.

w joris

proficiat met optreden tv. Ha ja: eerst multiculturalisme roepen, en dan 3 meter achteruitspringen voor de consequentie van een allochtone schepen... Ik zie trouwens op tv ook geen gekleurde presentators. Die hypocrisie is hun zwakke punt.

Mark

Jurgen, zondag bij de twee persverklaringen van De winter. Je stond er zo mooi te glimlachen. Wie van de drie apen was jij? Horen, zien of zwijgen?

Fido

Eerst en vooral, je optreden was subliem. Schitterend hoezeer je weldenkend links steeds weer zichzelf liet vastrijden in hun eigen redeneringen.

Wat betreft Cortebeek, ik viel bijna van mijn stoel toen ik het artikel las. Daar krijg ik dus echt schrik van...
Wir haben es nicht gewust...

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT