« Achter de schermen van het 4e burgermanifest | Hoofdmenu | NMBS Treinen mét gratis fitness »

december 20, 2006

Reacties

Luc Van Braekel

Wel Jurgen, je woog bij je geboorte alvast meer dan dubbel zo zwaar als ik...

debe

amai zo'n dikke baby en later toch héél mager(zie je oude filpkes) en nu nog mager hé Jurgen!! dus het verhaaltje van een dikke baby altijd dik is dus hier doorprikt!

Patrick Moons

Hmm ik zie Enterprise niet staan tussen uw Star Trek reeks...

De max van een serie... echte aanrader, helaas na 4 seizoenen afgevoerd

ghostkoi

Zo dronk ik op drie jarige leeftijd de restjes uit de glazen op de lage tafeltjes op het strand in zuid-frankrijk. Mijn ouders maar afvragen wat er mis was met mij tot ze die lege glazen zagen. Drie jaar en een kater, maar ik laat ze me nog graag goed smaken :-)

Ludo

Toen de oogst werd binnengehaald en de schoven op de mijt werden getast kregen de "mijters" regelmatig van de fles Bruggenmanjenever. Die werd dan in het schotelhuis gezet. Als kind van 6 jaar tutterde ik aan de fles door de kapotte kurk en ik bleef maar terugkeren om te tutteren.
Na enkele uren was ik crimineel zat en viel in een diepe slaap. Pas anderhalve dag later werd ik wakker! Tot mijn 18de moest ik van geen alcohol meer weten!

Koen Godderis

1)geboren te roeselare op 5 jan 1974

2)woog 4,5 kg en was een heel schone baby met een zonnebankkleurtje

3)het eerste wat ik deed was een verpleger eens goed uitschelden omdat die zonder enige aanleiding op mijn gat zat te kloppen

4)ik zat als kleine pagadder met een slagersmes achter de mensen, zemfs de mensen die het bijzonder goed met me voor hadden

5)later besefte ik dat ik toen al bestsellers aan het maken was in de stijl van hitchcock

6) oef, er waren er maar 5 te vertellen ...

Koen Godderis

Oh ja,

ik geef mijn stokje door aan alle politici die het goed voor hebben met de bevolking.

Hmmm ... 'k zal het in elk geval niet teveel moeten doorgeven, peins ik.

Cogito

Picard? Die kwam helemaal niet in Star Trek voor. Er was maar 1 kapitein. En 1 serie, de eerste. Sorry NG.

Rudolf

Star Trek spijtig uitgemolken te verkrijgen op laser disc ,video 2000 vhs ,dvd in ntsc ,pal mijn geldbeugel kreeg er blu ray van
mvg

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT