« De missie van jurgen? | Hoofdmenu | Rechtse frontvorming »

januari 13, 2007

Reacties

Piet De Vriendt

Ja kijk Jurgen,

Ik kan u niet altijd even goed af, omdat ge soms gewoon te hard en te blind op de schenen schopt van alles en iedereen.

Ik volg u al van ten tijde zwart-wit op Kanaal2/topradio en ik heb u steeds rechtuit gevonden, ad rem, scherp, soms overdreven en grof maar ik had nooit gedacht dat je van hetzelfde hout zou gesneden zijn als een VB'er.

Uit die brief blijkt dat je dat blijkbaar ook niet bent, heb het dan ook erg spijtig gevonden dat je dan ook ooit allianties bent aangegaan met die partij.

Wil je jezelf nu echt omringen met mensen als Faveere? Wil jij tot dat groepje mensen behoren?

Ik stem links en rechts, maar nooit extreem (klinkt raar, maar toch is het zo)

Sluit u aan bij Dedecker en ik geef u kans, je zal mijn stem hebben.

Wat zal het zijn, Jurgen?

anoniem

Ik denk dat het duidelijk is dat Jurgen de weg naar de partij van Dedecker aan het voorbereiden is. Aangezien hij niet wil overlopen uit vrije wil (om niet beschuldigd te kunnen worden van overloperij) daagt hij basisprincipes van het Vlaams Blok uit, in de hoop dat men hem wegpest en met een eervol vertrek kan besluiten.
Spijtig. Zowel voor Verstrepen als het Vlaams Belang.

Jeroen

Meer dan een liberale arrivist is Verstrepen dan ook niet.
Buitengooien die handel!

Vlaams Belang terug aan de nationalisten!

alba

Het wordt tijd dat de solidaristen eens orde op zaken stellen. Verstrepen moet eruit. Hij kan hoogstens deel uitmakan van de Forza Flandria maar niet van de kernpartij.

Hugo

Flandria Verstrepia :)

Hihi

Hugo

Forza Verstrepia :)

Hihi

Dirk Welkenhuysen

Ik snap de heisa niet. Ik snap Jurgen niet. Jurgen, voel je je misschien te goed om de nieuwsbrieven van de VVBM te lezen.

In de jongste stond er iets over voorzichtigheid en discretie ivm stukken van de VVBM.

Akkoord de stukken van de VVBM kan men niet vergelijken met zo een lage mail.

Maar zo een mail is dan ook niet meer dan een scheet in een fles. Een akkefietje niet waard om vernoemd te worden.

Als ik teksten op mijn website (webstek) zet dat schrijf ik dat hoe ik het wil. Artikels voor het plaatselijk krantje worden gelezen en aangepast. Sencuur? Nee, predator wordt dan roofdier.

Heb ik daar problemen mee? Nee.

ynot yram

Inderdaad een scheet in het luchtledige. Who cares? :-)

Dergelijke onzin niet aanwenden om de stap naar JMDD in te kleden. Echt veel te doorzichtig. Roep JV op om duidelijkheid te brengen over zijn politieke toekomst op korte termijn. Waarschijnlijk volgende vrijdag bij JMDD.

En in dat geval: Forza Flandria. Om on-topic te blijven: united we stand.

Gianni

Ik vind dat Jurgen Verstrepen nog moet blijven in het Vlaams Belang. Het Vlaams Belang is op bepaalde vlakken ouderwets. Wij kunnen ook niet aan doen dat sommige oude mensen geen Engels kunnen. héhé...

PK

Gianni, belachelijkaard. Begrijp jij wel iets van de Vlaamse Beweging en de taalstrijd?

stefkens

Patrik Faveere is niet tevreden over Jürgen, dat weten we nu. Dat hij daarover gaat janken bij heel het VB staat hem toe. Zoveel mensen zoveel meningen. Maar Jürgen, wat is de zin van het publiceren van een rondschrijven van een (zelfs niet-politiek verantwoordelijk) persoon aan een zeer beperkte kring ? Bovendien krijgen onnozele spammers er weer enige bruikbare adressen bovenop. Met vriendelijke groeten.

Gianni

@ PK: De Vlaams Beweging heeft de laatste tijd ook meer en meer te kampen met vergrijzing. Misschien dat dat het probleem is?? Trouwens, ik ben voor geen gezwans, nederlands.. maar allé, laatst heeft voorpost een actie gehouden tegenover een bedrijf die engelstalige slogans in hun reclame hielden. So what?

Als men internationaal en hedendaags denkt, is engels een internationale taal die elke taal op elke vlak wel beïnvloed. Je zegt toch ook niet iets anders tegen een pc of computer. Anders zuchten de leerlingen in het onderwijs alweer en moeten ze net zoals in het frans (ordinateur) anders gaan denken.

1234gybotf

webwerf. Moeha

PK

Gianni, wat weet jij nu in godsnaam af van de Vlaamse Beweging? Het probleem van de vergrijzing slaat niet enkel hier toe, maar op het hele sociale middenveld. Een toenemend individualisme en de idee dat levenskwaliteit wordt gemeten aan de hand van materialistische noden en driften zorgen ervoor dat veel meer mensen zich in een cocon gaan opsluiten. Er is nood aan een staat die de nadruk legt op de organische samenleving en er is nood aan een organische samenleving die de basis moet vormen voor de macht van de staat.

De actie van Voorpost kan mijn sympathie volledig wegdragen. Als Engels geen probleem is voor reclame, waarom dan geen reclame in het Frans/Arabisch/Spaans/Berbers/Russisch?

Engels is een internationale taal ja, net zoals Spaans en Frans. Met laatstgenoemden zul je vaak ook verderkomen in de wereld. Dat de Fransen vervangwoorden bedenken voor Engelse termen toont dat zij een grote trots hebben voor hun taal. Iets dat veel Vlamingen ook dringend eens zouden moeten krijgen.

Ik ga er altijd van uit, of probeer het toch, dat wij niet het slavenvolk zijn dat velen van ons proberen te maken. Maar als ik reacties zoals die van Verstrepen of van jou bekijk, kan ik alleen maar heel diep zuchten.

Vlaams-Ardennees

Verstrepen zal wel inzien dat de partij van Dedecker voor hem de oplossing wordt. Soort zoekt soort. Ik heb die partij van Dedecker trouwens altijd een goede zaak gevonden: zo zal die liberale troep eindelijk het Vlaams Belang verlaten en zal het Vlaams Belang terug de partij van weleer worden, toen ze nog de solidaristische en radikale standpunten innam! (Tenminste, als ze het niet in hun hoofd halen om toenadering te zoeken met Dedecker zijn partij)

Aan Gianni,

Als je moet kiezen tussen atlantisme en Vlaams-nationalisme, waar kies je dan voor?
Ik denk persoonlijk dat jij voor atlantisme zult kiezen, tenminste, dat kan ik uit jouw reakties toch afleiden.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT