« Vergelijking tussen Hitler-nazisme en Islam? | Hoofdmenu | Media Nostra (by Jan Kritiek) »

juni 16, 2007

Reacties

luc

Mooie en eerlijke kritiek. Spijtig dat dit niet voor 10 juni kon en mocht.

Onze steden, ons land, is al lang om zeep, alsof ze vergiftigd zijn met een langzaam werkend gif, we zijn al dood, maar velen weten het nog niet, en slikken alles wat de linkse media en politici hun voorkauwd.

En wat gaat LDD daar tegen doen?
Zeker vreemdelingen (sorry nieuwe belgen) op de vingertjes tikken, en zeggen: dat mag u niet (meer) doen. En als je criminele feiten pleegt en in herhaling valt, dan pas op hoor, en geef ze intussen maar verder een uitkering en onderhoud maar verder hun hele familie.

LDD of VB zouden apart of samen direct de grootste partij vormen, met wellicht zelfs een volstrekte meerderheid, indien de mediacampagne goed wordt aangepakt, en indien ze werk maken van het direct terugsturen van alle ongewenste vreemdelingen (profitariaat), die zijn hier niet nodig, sommige hebben toch nog hun oude of dubbele nationaliteit.
En niet voor de schijn een paar criminele terugsturen terwijl er per dag honderden nieuwe belgen bijkomen langs de achterdeur, daar trappen we niet in.
En daarbij een regering kan alles beslissen wat ze wil, en ze zal gesteund worden door de burger, zolang zij in het voordeel van de burger regeert. Totaal anders dan nu dus.

Geen mooie halfzachte praatjes aub, maar daden. Maak van ons land terug hoe het hoort te zijn, weg met de multicul! 1 volk = 1 land, al de rest komen vodden van, geziet het wel. Zelfs in landen waar er maar 1 volk is (ex-Joegoslavie, Palestina, Libanon, Irak, etc...alleen maar met een verschillende overtuiging op 1 gebiedje, maken ze elkaar al af, laat staan dat een autochtone bevolking plotsklaps overmeesterd wordt door een massale inwijking van allochtonen, dat is echt vragen om de grootste problemen.)

Koen

Dat beklag hier boven doet me nogal denken aan dat lieke van Filet D'Anvers: revolutie. Ge kunt dat hier beluisteren:
http://www.filetdanvers.net/files/MusicCorner.html

Ik ben nu een jaar niet in 't Stad geweest, heb een jaar lang geen (gekleurde) allochtoon en ik moet zeggen 'dat lucht op', er zijn nog enkele landen in Europa waar het nog niet volledig verziekt is, of toch in ieder geval niet in alle steden. Maar ik zal blij zijn als ik over 2 weken terug in 't Stad kan wezen.

mavi

Ik ken zelf 4 Belgen (Vlamingens, Antwerpenaars) die net IN de stad zijn gaan wonen. De woonpolitiek lijkt me wat overdreven. Wat wel realiteit is, is de totale visieloze heraanleg-drang. Ik werkte zelf een tijd bij een leverancier van straatmeubilair en kan u verzekeren dat dit puur winstbejag is, waarbij er geen rekening wordt gehouden met de leverbaarheid, duurzaamheid of wat dan ook. Dat hier van de overheid uit geen controle op is (ook als is het een lokale bevoegdheid) is me een raadsel. Alleen al de vluchtheuvels (om er maar 1 klein voorbeeld uit te nemen) zijn allemaal onreglementair aangelegd, met hoogtes die niet kloppen, niemand meet het na, niemand houdt zich aan enige norm. De aanbestedingen worden mooi verdeeld over alles spelers op de markt, zodat iedereen mooi zijn mond houdt. Antwerpen is niet echt om zeep, maar in sneltempo een Disneyland voor weekend-hollanders aan't worden. Mensen die enkel naar hier komen om 'lekkej goekoop te zuijpe' en dan na het weekend weer verdwijnen. De lokale bevolking kan opdraven als barman of dienstmeid voor deze toeristen, en hopen dat er nog eens te slapen valt 's nachts in hun overprijst appartementje in de binnenstad.

Die mijnheer de eigenaard die u daar aanhaalt, kan het niet zijn trouwens dat hij geen Belgen meer als huurder krijgt omdat die het kotsbeu zijn te veel huurgeld te betalen voor een kot dat niet in orde is? 't is maar een idee... Wanneer je een appartement wil verhuren aan Belgen per sé, zorg dan dat het in orde is en dat de prijs niet 300% te hoog ligt. Anders krijg je een heel ander publiek opeens denk ik (mensen die toch niet van plan zijn te betalen oa.)

Ik hoop wel dat er ooit eens een andere wind gaat waaien in 't Stad. Een waar ze een heraanleg met degenlijk materaal doen, gecontrolleerd en op tijd... en waar je als bewoner/gebruiker nog iets aan hebt. In plaats van elke straat om te toveren tot een mini-Efteling met bloembakjes en fantasie-paaltjes.

rastzaphari

(__)
(oo)
/------\/
/ | ||
* /\---/\
~~ ~~
...."Have you mooed today?"...

rastzaphari

^__^
(oo)\_______
(__)\ )\/\
||----w |
|| ||

...."Have you mooed today?"...

witse

emigrerern naar Nederland..ik woon hier al 7 jaar...zalig is dat...
De kritiek van JanKritiek is trouwens 100 % de waarheid. LDD is op de goede weg.
Witse

 Jean Paul Ceulemans

vuile racist ;-)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT