« Verstrepen kookt | Hoofdmenu | BAMBAM? »

juni 24, 2008

Reacties

Koeneman

Cijfers en namen? bwah nee, de bevolking heeft totaal niet het recht te wegen hoeveel met hun geld werd gefraudeerd.

Nee, de bevolking hoeft zich geen vragen te stellen wat met hun geld gebeurd. Ze kan meteen stellen dat ze zich niet heeft te bemoeien met de "fraude" die met hun geld gebeurt.

Dat is dus nog een stap verder in dit apenland.

Er is de laatste jaren nog maar 1 manier om rijk te worden: bij de overheid werken! En op deze manier belastingsgeld voor miljoenen euro's achterover drukken in eigen zak.

Monika Persoons

Laat me niet lachen. Ver$trepen en Decaluwé doen jarenlang niks anders dan continu Mary voor alles en nog wat uitschelden, en als Mary daar in 1 interview iets over zegt, is dat een 'uithaal', waarop ze dan 'kalm' gaan reageren. En dan nadrukkelijk zeggen dat je géén politiek spel speelt "maar die andere, die Caron, die wel!". Is dàt wat jij verstaat onder 'geen persoonlijke oorlog voeren?'. Erg geloofwaardig. Dat je Mary daarenboven verwijt 'lawaai te maken' is, gezien de titel van je eigen weblog, zo mogelijk nog belachelijker. En waarom zou je nu ineens wél met 'namen en cijfers' kunnen komen, als je die niet eens had toen Van Hecke en Mary wel nog voor de vrt werkten? Zowel je toenmalige partijgenoten in de raad van bestuur van de vrt als jijzelf en je collega's in de 'mediacommissie' van het Vlaams parlement hebben nooit iets gevonden om de vrt op te 'pakken'. Het Rekenhof ook niet. En nu gaan 'Milhouse' Decaluwé en jij dat wel kunnen? Ik ben benieuwd. Voorlopig zie ik je nog niks anders doen dan wat je altijd doet: wild met modder smijten in de hoop dat je vroeg of laat iets raakt.
En nog iets: waarom heb je de naam van je partij onzichtbaar gemaakt in je artikel? 'n Ongelukje van de 'mediaspecialist', of heb je alweer ruzie? Ik hoop voor jou het eerste, want veel partijen waar je nog kan aankloppen zijn er niet meer, en op je ééntje raak je nooit meer binnen in het postjesreservaat voor overtollige backbenchers dat de mediacommissie is.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT