« MORE FREEDOM OF SPEECH | Hoofdmenu

juni 04, 2013

Reacties

Joris Yves

Klopt! Heel goed!!

Maar 'GAS boetes kennen' dat geldt evenzeer voor de wetten gemaakt op het parlement. Je kan als burger dit 'gewerk op het parlement', de nieuwe wetten dus, niet allemaal kennen laat staan bijhouden. Onmogelijk en zou liefst grotendeels het parlement willen beperken tot enkele keren per jaar, zo kan iedereen nog de nieuwe wetten bijhouden.

Eigenlijk zou de staat verplicht moeten worden om gratis en tijdens de dagtaak lessen te geven aan haar burgers opdat die de nieuwe wetten zouden kennen.
Al moet gezegd worden, aan het tempo dat er wetten geproduceerd worden kan niemand -ook de advocaat niet- alles nog bijhouden. Eigenlijk zou dit strafbaar moeten zijn!!

Ook ben ik voorstander voor gratis rechtshulp voor iedereen, want het zijn de politici die de oorzaak zijn van steeds nieuwe wetten...

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

DE LAATSTE ZWARTWIT

SPEECH


  • Welkom op mijn weblog. Na een 3e gedwongen verbanning van mijn talkradio&tvprogramma op 14 maart 2004 besloot ik in het parlement te strijden voor een depolitisering van media en de 'free speech'. 15 jaar lang heb ik ongezouten talkradio gemaakt met reacties over actualiteit, politiek en maatschappij. De burger had een 'vrije'stem die brutaal werd verboden in Vlaanderen. Democratie heeft volledige vrije meningsuiting nodig. "Ook al ben ik het niet eens met uw mening, ik zal strijden tot de laatste snik opdat u uw mening kan uiten" 10 jaar lang heb ik in de commissie media gepleit voor een liberalere mediawetgeving in Vlaanderen en het vrijwaren van evenwichten. In 2014 heb ik de politiek verlaten....een bewuste keuze. Ik wil terug mijn schouders zetten onder digitale mediaprojecten, in alle vrijheid.

ZOEKEN  • www
    jurgenverstrepen.typepad.com

IT'S MEONRECHT